Familievernet

Littsint personvernerklæring

Dato: 15. november 2019

Littsint ved Steinar Sunde driver Littsint.no og mobilapplikasjonen Littsint (heretter kalt «tjenesten»).

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og formidling av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene. Vi bruker dataene dine til å tilby og å forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, godtar du innsamling og bruken av informasjon i samsvar med denne erklæring.

Informasjonsinnsamling og bruk

Vi samler inn forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår tjeneste til deg.

Typer innsamlet data

Personlig informasjon

Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg (personlige data). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til informasjonskapsler og brukerdata.

Brukerdata

Når du åpner tjenesten med en mobil enhet, kan vi hente inn bestemt informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, hvilken type mobilenhet du bruker, den unike IDen til mobilenheten, mobilenhetens IP-adresse, mobiloperativsystemet ditt, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data (brukerdata).

Sporings- og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og samle visse opplysninger. Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår tjeneste.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker:

 • Sesjonsavhengig informasjonskapsel. Vi bruker sesjonsavhengig informasjonskapsel til å betjene vår tjeneste.
 • Informasjonskapsel for innstillinger. Vi bruker informasjonskapsel for å huske dine preferanser og ulike innstillinger.
 • Informasjonskapsel for sikkerhet. Vi bruker informasjonskapsel for sikkerhetsformål.

Bruk av data

Littsint bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

 • Tilby og vedlikeholde tjenesten
 • Varsle deg om endringer i vår tjeneste
 • Tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
 • Gi kundeservice og støtte
 • Gi analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre tjenesten
 • For å overvåke bruken av tjenesten
 • Oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer

Overføring av data

Informasjonen din, inkludert personopplysninger, kan overføres til – og vedlikeholdes på – datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor Norge og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert personopplysninger, til Norge og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din godkjenning for denne overføringen.

Littsint vil ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Lovlige krav

Littsint kan avsløre dine personopplysninger i god tro på at slik handling er nødvendig for å:

 • Overholde en lovlig forpliktelse
 • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendom til Littsint
 • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med tjenesten
 • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av tjenesten eller offentligheten
 • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data

Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss men ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, men kan ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår tjeneste (tjenestetilbydere) for å levere tjenesten på våre vegne, og å utføre tjenesterelaterte oppgaver eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår tjeneste brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Lenker til andre nettsteder

Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern

Vår tjeneste er ikke rettet mot noen under 18 år (barn).

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra personer under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna dine har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre personvernerklæringer fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den ny personvernerklæring på denne siden.